Home | Blogg | Hur aktiv behöver man vara på sociala medier ?

Hur aktiv behöver man vara på sociala medier ?

By

Så klart ingenting "bygger sig själv" och vill man arbeta upp ett stort nätverk på sociala medier så kräver det tid, närvaro och stort engagemang.

Jag får ofta frågan om jag är uppkopplad jämt ? Och visst är det så att jag ofta är inne på sociala medier och antingen skriver eller bevakar sånt jag redan har skrivit samt följer mina vänner och samarbetspartners så jag har koll på vad som händer hos dem. Därmed är det inte sagt att jag är där hela tiden. Det är snarare så att jag loggar in snabbt till och från och i mellan gör jag annat som exempelvis läser mail, skriver böcker eller talar i telefon. Jag har lärt mig att växla snabbt mellan arbetsuppgifter. Det är nog i och för sig en förmåga som jag alltid har haft men jag har renodlat den mer och mer märker jag så jag har blivit ännu bättre på att snabbt växla fokus vilket nog är en förutsättning om man ska facebooka så mycket som jag faktiskt gör. Att jag inte "fastnar" på Facebook hela dagen utan som sagt tittar in lite då och då mellan varven som jag också får gjort och upplever en del annat IRL.

Hur gör du ?

  • Email to a friend Email to a friend
  • Print version Print version
  • Plain text Plain text

Tagged as:

No tags for this article

Rate this article

0