Home | Sociala medier | Boosta ditt varumärke genom samarbete på sociala medier

Boosta ditt varumärke genom samarbete på sociala medier

By
Boosta ditt varumärke genom samarbete på sociala medier

Alla pratar om vikten av att ha ett personligt varumärke idag men många tror att det är svårt och kostsamt vilket det enligt Jacqueline Kothbauer, författare till boken Mediababe inte alls behöver vara. Enligt henne så är den snabbaste vägen att du hittar de 3-5 i din bransch och frågar dem om de kan samarbeta med dig.

- Om de berättar om dig, länkar till din hemsida, blogg, Twitter etc så får du rejäl draghjälp av deras starka varumärke. Det är det snabbaste sättet att bli stor själv. Titta bara på alla kändisbarn inom olika branscher. Det är samma princip. Uppmärksamheten kan de få av sina föräldrar. Sedan måste de själva leverera en bra grej för att publiken skall köpa och komma tillbaks. Det är ett smartknep som är väl värt att pröva. Vad skall du göra för att få uppmärksamhet av en framgångsrik, känd person i din bransch? Kom med ett förslag som han eller hon har nytta av. Se till att vara till nytta innan du ber om hjälp tillbaka, säger Jacqueline.

Vad finns det då för hake för om det var så enkelt så skulle väl alla göra så ?

Haken är enligt Jacqueline Kothbauer att den som är känd har jobbat sig till den positionen och tipsar gärna om bra grejer och personer, för det återspeglar positivt på henne eller honom. Du behöver därför själv ha något att erbjuda för att vederbörande skall vilja synas i ditt sällskap.

- Å andra sidan, var har du att förlora på att fråga? Bara chansen att bli upptäckt av nya människor och möjligheter avslutar Jacqueline Kothbauer med eftertryck.

  • Email to a friend Email to a friend
  • Print version Print version
  • Plain text Plain text

Tagged as:

No tags for this article

Rate this article

0